ΠορνοΤόκυο Part.1

Ένα έχω να πω, ένα: οι Ιάπωνες δεν γαμάνε τελεία και παύλα.

Τα κοριτσούδια, όσα δεν είναι υποχρεωμένα να φοράνε αποστειρωμένες ντεκαβλέ στολές εργασίας ( άχρωμο παντελόνι, άχρωμη μπλουζα με κλειστό λαιμο, άχρωμη αλλά ασορτί ζακέτα) τα έχουν πετάξει όλα όξω, Τι πιπ τοου χειμωνιάτικα., τι καυτά σορτσάκια  ( και έχουν και μινιόν ωραία μπουτάκια) τι ανύπαρκτα φουστάκια με  γόβες στιλέτο, τι βαψίματα τρελά πρωινιάτικα - προσωπικά τέτοιο βάψιμο εγώ ούτε στα μπουζούκια ( μάλον για αυτό δεν πάω και στα μπουζούκια) .

Τα αγοράκια πάλι στην καρακοσμάρα τους. DS και κινητό στο μετρό. Φρουτάκια και pachinko ( ένα φρουτο-φλίπερ κάθετο πολύ θορυβώδες, διασκεδαστικό και γιεν-ο- βόρο) από το πρωί με τσιγαρίλα φουλ ( αχ, σαν τα παλιά καλά σφαιριστήρια :P) και γκομενίτσες - χοστεσηζ σαν σερβιτόρες σε anime να το παίζουν απομεινάρια γκέισας και να διασφαλίζουν πως το αποχαυνωμένο περνάει καλά.
Αγοράκια θα δεις πολλά επίσης και στα μαγαζιά manga . Μπήκα σε ένα από τα γνωστά το οποίο παίζει να ήταν σαν ένας όροφος της βιβλιοθήκης του Παντείου αλλά με κόμιξ. Τι Ichigo Kurosaki, τι Naruto, τι Himoura Kenshin, άλλο πράγμα σας λέω. Κι αυτά εκεί με τη μύτη ανάμεσα στις σελίδες να διαβάζουν αναποδα ( ναι το δικό τους οπισθόφυλλο είναι το δικό μας εξώφυλλο και το αντίστροφο φυσικά)

Αλλά το μεγάλο σουξέ ήταν τα porno anime... Μέχρι το επόμενο ποστ ΠορνοΤόκυο Part 2. :)

Σχόλια

Ο χρήστης [Germanos] είπε…
που πηγες μαρη στους ανωμαλους ?
Ο χρήστης YO!Reeka's είπε…
ελπίζω τουλάχιστον να πήρες κανένα πorn anime (λέγονται hentai, αμάν τίποτα δεν ξέρεις)
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Βρε...εκλαϊκεύω τη γνώση...

Πήρα ένα με μια ηρωίδα με πολύ συμβολικό όνομα, τη Yuuki Hamura :)
Κι αλήθεια λέω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραιο γκομενακι εισαι και με καβλιαρικη φωνη , ευγε .