Πως το κατούρημα γίνεται εμπειρία

Σχόλια

Ο χρήστης YO!Reeka's είπε…
χα χα χα χα χα απίστευτο!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
XA XA XA XA XA - θεϊκό!!!!

Έλπιζα να δω τι κάνει κι εκείνο το στρόγγυλο μπροστά, που λες ότι δεν ξέρεις, αλλά φαντάζομαι θα σου τελειώσαν οι πετσέτες. ;^)
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Εκείνο το μπροστά μάλλον αυξομειώνει την πίεση του νερού, για ακόμα καλύτερες εμπειρίες :P
Ο χρήστης island είπε…
Σου πάει το στυλ της παρουσιάστριας!!! Το έχεις σκεφτεί να το επιδιώξεις κιόλας; Πολύ καλή παρουσίαση. Βέβαια οι φίλοι μας οι γιαπωνέζοι δεν προβλέψαν να βάλουν ένα μοτεράκι ώστε το χαρτί της τουαλέτας να είναι και αυτό θερμαινόμενο και να ξετυλίγεται αυτόματα!!!
Ο χρήστης Jason είπε…
Ωραία φωνή! :D
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Ευχαριστώ! ( έξτρα χοτ σεξυ χροιά)
Ο χρήστης Heliotypon είπε…
Κάποτε είχε δει στο Ιντερνετ γιαπωνέζικες τουαλέττες intended για γιαπωνέζους, που ήταν τελείως διαφορετικές. Ο χρήστης καβαλούσε όπως στο άλογο. 'Εψαξα πάλι να τη βρω, με αφορμή τη δική σου ανάρτηση, αλλά δεν την βρήκα. 'Ισως να μην θυμάμαι καλά το σχήμα ή να είδα την κλασσική squat toilet και να κατάλαβα λάθος. Πάντως εκείνο που θυμήθηκα τώρα είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα το design τουαλέτας στα ξενοδοχεία και αεροδρόμια με ανοίγματα πάνω και κάτω. Δηλαδή τόσο πολύ κοστίζει να έχουν ατομικά, κλειστά κουβούκλια, με καλό εξαερισμό, ώστε να μην συμμετέχεις στην διαδικασία του γειτονικού κελιού; Μυστήρια της αρχιτεκτονικής...