Οδηγίες κατά της Γριπης στη δουλειά - Revisited

– Πρωταρχικά απαραίτητο είναι οι εταιρίες να αναρτήσουν στις εισόδους των εργασιακών χώρων οδηγία να μην εισέρχονται συμπτωματικά άτομα ( μόνο προσχεδιασμένα , όχι κατά τύχη)

– Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι τους εάν είναι ασθενείς. Εάν έχουν συμπτώματα της γρίπης, να παραμείνουν στο σπίτι για 7 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων ή μέχρι την πλήρη υποχώρηση των συμπτωμάτων. Αυτές οι συστάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή μόλυνσης άλλων ατόμων και διάδοσης του ιού. ( και στην απόλυση σας, γιατί θα το καταλάβουμε αν δεν πεθάνετε από τη γρίπη...ΤΙ ΣΚΑΤΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ και ΔΕΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ;;; ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)

– Οι εργαζόμενοι που είναι υγιείς αλλά έχουν ένα άρρωστο οικογενειακό μέλος στο σπίτι με την πανδημική H1N1 γρίπη, μπορούν να πάνε να εργαστούν όπως συνήθως.(φτου σου ρε πούστη, τσάμπα πίνω από τον καφέ της γιαγιάς) Αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να ελέγχουν καθημερινά την υγεία τους, να το δηλώνουν στον προϊστάμενό τους και να παραμένουν στο σπίτι όταν νοσήσουν.(να το και το παραθυράκι) Εργαζόμενοι που έχουν μια μη ελεγχόμενη νόσο ή που είναι έγκυες πρέπει να συμβουλευθούν τον θεράποντα ιατρό τους, γιατί είναι πιθανό να χρειασθεί να λάβουν προληπτική αγωγή για την αποτροπή της νόσου.

– Να καλύπτουν τη μύτη και το στόμα με ένα χαρτομάντιλο όταν βήχουν ή φταρνίζονται και να το ρίχνουν στα δοχεία απορριμμάτων μετά τη χρήση.(τη συλλογή να την πετάξω δλδ;;)

– Πλύσιμο των χεριών συχνά με σαπούνι και νερό, ειδικά μετά από βήχα ή φτάρνισμα. Ειδικά χαρτομάντιλα χεριών (με οινόπνευμα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν δεν είναι διαθέσιμα σαπούνι και νερό. (όχι στον κώλο σας , μαλάκες, τσούζει)

– Αποφυγή της επαφής των ματιών, της μύτης ή του στόματος. Τα μικρόβια μεταδίδονται και με αυτόν τον τρόπο. (ούτως η άλλως, σας πηδάμε. Τι φοβάστε δλδ, δεν κατάλαβα;;)

– Να αποφεύγουν τη στενή επαφή με τους ασθενείς. (αν έχουμε τον ιό εμείς που σας πηδάμε, την πουτσίσατε ούτως ή άλλως) Εάν ένας εργαζόμενος υποψιάζεται ότι έχει εκτεθεί σε έναν ασθενή με την πανδημική H1N1 (Να τη λέμε χαιδευτικά Χένα Νένα;;) γρίπη μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται κανονικά. Αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να ελέγχουν καθημερινά την υγεία τους, να το δηλώνουν στον προϊστάμενό τους και να παραμένουν στο σπίτι όταν νοσήσουν. ( και ο προϊστάμενος μετά θα σας αποφεύγει....για σκεφτείτε το...)

Σχόλια

Ο χρήστης Provato είπε…
Χένα Νένα, τέλειο! τέλειο!

xxx