Come on baby, fill my vase

Εχω πάρα πολύ καιρό να γκρινιάξω για τη δουλειά μου. Τώρα θα μου πειτε,ελάχιστοι ποου απομεινατε να κοβετε βολτες από δω, ..."εχουμε χάσει τη μπάλα με τις δουλειές σου νεαρά και μας τα πρηξες" αλλά εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι στραβός ειναι ο γιαλός κι ότι τα δικά μου νεύρα ορθώς ειναι τεντωμένα απο τις μαλακίες που ζω, αντιλαμβάνομαι, εισπνέω καθημερινά.

Δουλεύω σε μια πολυεθνική ( κλαπ, κλαπ, ουυυυ μαϊμούδες του σταρ και με κομμένη την ανάσα για τη συνέχεια) που εισάγει ένα ακριβό είδος πρώτης ανάγκης ( πλέον) και υποκατάστατο πέους. Ωιμέ και τρισαλί, περιστοιχίζομαι από πληθώρα ατόμων τα οποία αντλούν αξία από το βεγκε η κάπως ετσι γραφείο τους και τους αρέσει να το παίζουν άρχοντες του συμπαντος, κλειδοκράτορες του Παραδείσου, lords of the darkness ή και DMs.

Ειχα τη φαντασίωση ένα χρόνο πριν ότι και καλά επειδή τη διοικουν γαλλοι και αυστριακοί οτι θα ημουν σε ενα χωρο σχετικά σοβαρό. Αλλά πουλάκι μου, σε αυτη τη χώρα έχουμε τη μοναδική ιδιότητα να δείχνουμε την αληθινή μας φάτσα από όποια χώρα και αν προερχόμαστε και να γράφουμε στα παλιά μας τα παπουτσα τα συστηματα, τις διαδικασίες και το σεβασμό.

Επειδή όμως πολύ το βάρυνα λέμε, θέλω απλά να μοιραστώ κάτι lame και αστείο ταυτόχρονα...

Picture this: Μεγαλοκοπέλα με εμμονές να προσφέρει , να μη θεωρείτε λαϊκιά ( τύπου Jεννυ, λίγη chαμπάνια) αλλά καλόκαρδη και με χιούμορ ένα χρόνο πριν θεώρησε καλό να προσφέρει σπιτικά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες τση μαμάς της στο γενικό ( διακόπτη) της εταιρείας λόγω του καταλαβαίνετε ξένος, και η οσπιταλιτέ γκρεκ, και τα σπιτικά γλυκά ειναι γκουρμεδιά κτλ κτλ.

Ένα χρόνο μετά, ο γενικός της επιστρέφει τα βαζάκια στο πολλαπλάσιο ( όχι μόνο τα δικά της αλλά άλλα τοσα κι άλλα τοσα)- ( ευτυχώς πλυμένα και καθαρά) ζητωντας της να του τα ξαναφέρει γεμάτα....
ΙΟΥ!!!

Το περιστατικό ενέπνευσε φίλο να γράψει το πρώτο του ποίημα...

Come on baby, fill my vase
maybe then you ll get a raise
Come on baby, fill with honey
and along will come the money

...άχ πάλι καλά και λέμε και μια μαλακία να γελάμε ...

Σχόλια

Ο χρήστης [Germanos] είπε…
ξερω μια βιοτεχνια στο Μοσχάτο που φερνει γλυκο τριανταφυλλο και βανιλια €0,8 το κιλό.
Πρωτες υλες απο κίνα.
Γευση αλφα αλφα
Ο χρήστης [Germanos] είπε…
Λιγο ραδιενεργεια εχουνε , αλλα νταξ τα αμακσα σας καλυτερα ειναι νομιζεις?
Ο χρήστης YO!Reeka's είπε…
τρελή καγκουριά. πλάκα πλάκα βέβαια, πας στο σούπερ και του πας δέκα τέτοια.