Τάιμ Μάνατζμεντ μάη ας

Προς Θεού, δεν θέλω να θίξω όσους έχουν πραγματικά δουλειά ( πρέπει να υπάρχουν και τέτοιοι) αλλά βαριέμαι ελεεινά να ακούω άτομα να λένε πως έχουν τρελή δουλειά και δουλεύουν μέχρι τις 9 και 10 το βράδυ και ωχ αμάν και δεν ξέρω γω τι.

Από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου , οι περισσότεροι που αυτοδιαφημίζονται έτσι
α. δεν έχουν δουλειά και το λενε της νύφης για να το ακούει η πεθερά
β. δεν έχουν άλλη ζωή οπότε καλύτερα να κατασκευάζουν μία δικαιολογία για να νιώθουν καλύτερα
γ. δεν έχουν αξία που να πηγάζει από μέσα τους οπότε χρησιμοποιούν τη δουλειά ως μπόνους για να πιστοποιήσουν ότι αξίζουν
δ. δουλευουν στη διαφήμιση με ανάρχιδους μάνατζερζ και παλαβούς πελάτες
ε. δουλεύουν όπως η άπό πάνω μου που μέχρι τις 2 έχει λύσει όλο το οικογενειακό, το γκομενικό, το τραπεζικό της ημέρας, το τελευταίο βίντεο των U2 στο Facebook και αποφασίζει να λειτουργήσει ως εργαζόμενη μετά το πρώτο εξάωρο.
στ. είναι παράνομοι εραστές με φακ-μπαντηζ εντός του χώρου εργασίας που ( αχ τα παιδιά) κυριολεκτικά ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ στη δουλειά.

Αδυνατώ όμως να πιστέψω ότι στο παραγωγικότατο Ελλαδιστάν, υπάρχει τέτοιος όοογκος δουλειάς για όλους αυτούς που διατείνονται ότι πήζουν και τρελαίνονται. Ειδικά online.

Σχόλια

Ο χρήστης YO!Reeka's είπε…
είμαστε παραγωγική χώρα, δεν μπορείς να πεις :)
Ο χρήστης Chrisa είπε…
Δεν ξέρω τι γίνεται στον χώρο της διαφήμισης και γενικα στις managerial θέσεις, αυτό που ξέρω είναι πως ο άμοιρος ο developer τρέχει και δεν φτάνει!!
Είμαι σε μια εταιρία που προγραμματίζω, συζητάω για νέες ιδέες, κάνω support, consulting και εκπαίδευση στους νέους... Έχουν υπάρξει μέρες που δούλεψα απο τις 10:00 - 02:00 το βράδυ και το ωράριο αυτό να γίνεται για έναν μήνα!! Είχε πιάσει κανονικα ο "κώλος μας φωτια!!!!".
Τώρα βέβαια διανύω τον 8-9 μήνα ης εγκυμοσύνης μου και τους έχω παρατήσει!!!!!
Ο χρήστης Λεπίς είπε…
Να υποθέσω ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Αν διακρίνω ειρωνεία, μπορώ να σε ρωτήσω που ανήκεις και θίχτηκες?
Αν οχι, που ακριβώς δεν διευκρίνησα οτι μιλάω για πράγματα που ζω ή που ειπα οτι πήζω και τρελαίνομαι προσωπικά?