Σπάνις Σεξ


Πήγα στην Ισπανία. Καλά η Βαρκελώνη ήταν ένα όνειρο αλλά νομίζω πως θα γίνω βαρετή αν ξαναπώ πόοοοσο πολύ ερωτευμένη είμαι με αυτή την πόλη.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ;;


Αλλά πάμε στην Μαδρίτη με το AVE (κάτι σαν το γαλλικό TGV, με ακουστικά δωράκι σε κάθε κάθισμα για το ταινιάκι που παρακολουθήσαμε) και τα 626 χμ απόστασης σε 3.5 ώρες με 3-4 ενδιάμεσες στάσεις. Με άλλα λόγια μέση ωριαία 200 χμ και μάξιμουμ ένδειξη 301 χμ ανά ώρα - αμ, πως είχαν ταχύμετρο σε κάθε βαγόνι γιατί είμαστε γρήγοροι μάγκες και το δείχνουμε.


Η Μαδριλένοι έχουν μια εμμονή με το σεξ ( καλό για τα δικά μου γούστα, και για τη συνεισφορά του Αλμοδοβάρ στα κινηματογραφικά δρώμενα) οπότε κάθε δυο βήματα στις οδούς που συνδέουν Πουέρτα δελ Σολ και ΓκρανΒία έχει και μια πουτανίτσα να κάνει πιάτσα, με το 80% να προέρχεται από τη χώρα του Πούτιν. Ντύσιμο Πουτίνας: στενή μπλούζα, στενό τζην, μπότες μέχρι το γόνατο. Μια δημοφιλής στυλιστική επιλογή και για αρκετές ελληνίδες με πλατινέ μαλλί με τη διαφορά πως οι πουτίνες τα είχαν βαμμένα καστανά.


Επίσης στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης έλεγε ο οδηγός που ψωνίσαμε στο Ελ Βελ πως θα βλέπαμε καταπληκτική θέα. Και είδαμε, συντοπίτισες των κοριτσιών που συχνάζουν στην Βαρβάκειο με υπέροχα και πρωτότυπα εσώρουχα.


Για να ολοκληρώσω το σεξτουρ στη Μαδρίτη, να αναφερθώ και στο Μουσείο Πράδο όπου υπάρχει μια ασύλληπτη συλλογή αναγεννησιακών πινάκων και ένα τρελό ρόστερ ζωγράφων με μεγαλα χιτάκια. Βελάσκες, Γκόγια, Ρέμπραντ, Ελ Γκρέκο, Ιερώνυμος Μπος ( αχ, το τραπέζι με τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΟΟΟΟ). Για μένα που πήγα να λιποθυμήσω στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου από τη χαρά που έβλεπα ένα αυθεντικό Ντα Βίντσι, καταλαβαίνετε πως ένιωθα σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο. Και έρχεται η σφαλιάρα... "Τα μυθολογικά θέματα που απείκονίζονται σε πολλά έργα της περιόδου επιλέγονταν ως δικαιολογία απεικόνισης για το γυναικείο γυμνό το οποίο και ήταν δημοφιλές θέμα για την πελατεία των ζωγράφων"....


Και μετά σου λέει προκάλεσε ο Νταλί ( ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ REINA SOFIAAAAAAAAAAAAAAAAAA) προκάλεσε με τον Μεγάλο Αυνανιστή του.




Σχόλια

Ο χρήστης YO!Reeka's είπε…
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!
καλά, η συγκίνηση του να βλέπεις για πρώτη φορά έναν γνωστό πίνακα είναι απίστευτη! μπορώ να το καταλάβω, ζηλέυω, ξες τώρα. αναμένω φωτό