Oh shit

Φιμώστε με, φιμώστε με, ελάτε και εξοντώστε με.

Τα αμερικανικά πανεπιστήμια λέει τσεκάρουν τα προφίλ των υποψηφίων τους στα social networking sites. Δεν πα να κοπανιέσαι ότι ήσουν πρόεδρος της λέσχης ποίησης, πρωταθλητής ποδηλασίας και εθελοντής αιμοδότης - fundraiser για τα ορφανοτροφεία των τυφλών παιδιών με σύνδρομο Down, αν υπάρχει υπόνοια πως εσύ ως φοιτητής θα εκθέσεις το πανεπιστήμιο γιατί το τεστάκι στο facebook σε έβγαλε helluva drinker , ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ.

Θέλουμε το creme de la creme, το καλύτερο που υπάρχει, εδώ δεν είμαστε αστείοι, δεν είμαστε σέξυ, δεν είμαστε τρωτοί, είμαστε επαγγελματίες και το μέλλον είναι επάγγελμα.

Άρα ποινικοποιούμε και το blogging για να μαθαίνουμε και ποιος είσαι.

Χάρηκα πολύ, Χριστίνα Παπαντωνίου, ετών 28, αστεία, trying-to-be-sexy και τρωτή με έφεση στις γκάφες, αδυναμία στο αλκοόλ, στον Klimt, στη μουσική, με σύστημα αξιών τη βιοποικιλομορφία.

Και όποιος δεν το εγκρίνει, στα αρχίδια μου γιατί είμαι και αθυρόστομη.

ΥΓ. Και επίσης, η διάθεσή μου είναι εξαιρετική μιας και άρχισε η εποχή της φωτοσύνθεσης.
Είμαι με κοντομάνικο και ήθελα να γονατίσω σήμερα στη Χειμάρρας ( λέγε με Βωβούπολη) και να προσκυνήσω τις αντανακλάσεις του ήλιου στα γυάλινα κτίρια. Να και ένα καλό των άσχημων κτιρίων, σου δείχνουν λίγο ουρανό μπροστά από τους βλοσυρούς stakeholders που επαγγέλονται μέλλον.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
... :)
γαστονε
Ο χρήστης AVRA είπε…
...εισαι σε τρελα κεφια! ;-)))
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σε ειδα στο φατσοβιβλιο λοιπόν