One Perfect Sunrise

Κι ας είναι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Να και κάτι που θέλω.
Θέλω να ακούω αυτό το τραγούδι συχνά.
Τι άλλο να θέλω;


Ακούω προτάσεις, ακούω τραγούδια, ακούω αν ξέρει κανείς εκεί έξω τι θέλει.

Σχόλια

Ο χρήστης [Germanos] είπε…
Σου εστειλα την προταση μου χθες με mail

αλλα αυτο το one perfect sunrise.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάθε φορά που διαβάζω το βλογ σου, με κάνεις να αισθάνομαι ότι όλα γύρω μου είναι μαύρα... και οτί ποτέ κανένας δε θα βρει το δρόμο του σε αυτή τη ζωή...Νομίζω ότι σου αρέσει να παραπονιέσαι συνεχώς...και μάλλον το κάνεις γιατί δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου...Αντί να έχετε όλοι από ένα βλογ, γιατί δε κάθεστε λιγάκι να τα πείτε μέσα σας...Και επιτέλους κατεβάστε όλοι τον πήχη της ζωή σας...Έτσι θα καταλάβετε πόσο τυχεροί είστε που βρίσκεστε στον α, β κοινωνικό περίγυρο και ότι οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας δεν είναι και τόσο κακοι...Ουφ τα είπα...Τώρα το σχόλιο γράφτηκε τυχαία σε σένα, μιας και είσαι το 3 ατομο που γράφει τα ίδια πραγματα για τη ζωή, τισ σχέσεις κλπ..
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Ανώνυμε, σε ευχαριστώ που με διαβάζεις. Θεωρώ όμως άκαιρη την προσπάθεια σου να με κρίνεις και να με ψυχαναλύσεις γιατί δεν με ξέρεις. Ούτε για τον πήχυ της ζωής μου, ούτε για τον κοινωνικό μου περίγυρο, ούτε καν αν αυτά που γράφω είναι μόνιμα στο μυαλό μου, ούτε καν αν λέω δόξα τω Θεώ για όλα αυτά που έχω.

Θα μπορούσα κι εγώ να φανταστώ διάφορα για σένα, αλλά δεν σε ξέρω. Μπορεί να είσαι το τυχερό παιδί που δεν κουράστηκε για τίποτα, μπορεί να έχεις συμβιβαστεί με την μετριότητα γύρω σου ή μέσα σου, μπορεί απλά να διαβάζεις βλογ γιατί βαριέσαι και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.

ΥΓ. Απευθύνομαι συγκεκριμένα σε σένα μιας και σε μένα άφησες το σχόλιο. Θα εκτιμούσα να ξέρω έστω και ένα ψευδώνυμο από έναν άνθρωπο που κρίνει εμένα αντί για τα κείμενα μου.
Ο χρήστης kanataki είπε…
είσαι με τα καλά σου που ξέρουμε τι θέλουμε????

υγ φυσικά και δεν ξέρουμε
Ο χρήστης island είπε…
Τί άλλο να πω γι αυτό το τραγούδι.Σε ευχαριστώ και δημόσια που μου το γνώρισες.Ο σκληρός έχει λιώσει(σαν τους παλιούς καλούς βινιλίου. Τους θυμασαι;).
Όσο για τον ανώνυμο:
Δεν χρειάζεται να ξέρεις γιατί βλογκάρουμε.Μόνο αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις χρειάζεται να ξέρεις για να ξέρεις αν θα μας διαβάσεις ή όχι.