Ελιά ελιά και φούστα μακριά.



Και η Mary Poppins φορούσε φούστα και καπέλο, άσε που πετούσε και με μια ομπρέλα που το χερούλι ήταν μια φάτσα παπαγάλου, αλλά δεν ξηµεροßραδιαζόταν στο Μέτωπο.
Τί τα θες. Αυτοί ήταν πραγµατικοί άνδρες.... ακόµα και µε πλισέ φουστίτσα και καπέλο µε πίπουλα, διέθεταν ....., όχι αστεία!

Δε θέλω να σας λυπήσω, αλλά αυτό το είδος των ανδρών έχει εκλείψει προ πολλού, απλά δε το έχει πάρει είδηση κανείς. Επιζούν κάποια μεταλλαγμένα δείγματα . Η μετάλλαξη προήλθε από τους φουστανελοφόρους του 1821 και τους φραγκολεβαντίνους που μας μπαστάρδεψαν την αρία φυλή των ελ.

Σε λίγα χρόνια ßλέπω το BBC να κάνει ντοκυµαντέρ µε θέµα τον ΔεινόσΑΝΔΡΟ (πώς ο Δεινόσαυρος υπήρξε ο πρόγονος της Σαύρας, έτσι και ο Δεινόσανδρος ήταν ο πρόγονος των σηµερινών ανδρών ).

Τυρρανόσανδρος απαντά ακόμα και σήμερα σε μπρουτάλ βερσιόν σουβλατζίδικων με αυτά τα πλαστικά τα διάφανα γύρω γύρω που φυλακίζουν καλύτερα την τσίκνα για το μαλλί από ότι τη ζέστη για το σώμα. Επίσης εκείνος ο χορτοφάγος ο μουρόχαβλος με το μακρύ λαιμό - μαντάμ βροντόσανδρος - σήμερα λέγεται μετροσέξουαλ και έχει πείσει τον εαυτό του ότι θα μπορούσε να τρέφεται αποκλειστικά με σούσι διότι λέγει και 1% λίπος εχει και ΝΟΣΤΙΜΟ είναι.

Άντε καλά, και τα φύλλα της ελιάς κάνουνε καλό στον καρκίνο, στις καρδιοπάθειες, στον έρπη ζωστήρα, στην κίρρωση του ήπατος, στον αγκώνα του τενίστα, στις αιμορροϊδες, στις μυρμηγκιές και στην ανδρογενέτική αλωπεκία.

Κουρούπες οι ελιές στα εξοχικά στο Βραχάτι σου λέει όλες. Μέχρι και τα Καμμένα Βούρλα και αντιστρόφως , προς το Άστρος Κυνουρίας, οι ελιές αποψιλώθηκαν ακριβώς όπως και οι Κωτσόβολοι από τα μύξερ και τα μπλέντερ γιατί καλό το φύλλο της ελιάς αλλά θέλουμε και να το πολτοποιήσουμε , μην το μασάμε σα σουηδικό σνους και σαν κολομβιανοί ιθαγενείς τα φύλλα κόκας και σαν ινδοί το μπέτελ - λες να μαυρίζει και η ελιά τα δόντια σαν το μπέτελ;

Θεός σχωρέστον και τον Κούρκουλο μας θύμιζε να πλένουμε και τα δόντια μας που και που με κείνη την ΑΙΜ γιατί κι αυτός ο άτιμος χαμογελούσε ωραία.

Καλό μήνα εκ των προτέρων για αύριο ....και να μην ξεχάσετε τους Τρύφωνες.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kala, ekanes treles metavaseis ee!
Ala gia auto se paw!
Tirranosandros... Aspogo!
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Γαμώτο Η Gogo έκανε το σχόλιο....αμάν ....με έκανε με το έτσι θέλω beta version KAI MOY ΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ! ολα έγιναν ανώνυμα! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ο χρήστης tzo είπε…
Αυτό με την ελιά λέω να το εκμεταλλευτώ! Πάω να μαδήσω τα ελαιόδεντρα, θα τα πουλάω χρυσό! Μήπως να κάνω και μια μικρή επεξεργασία για να αξίζουν τα λεφτά τους! Θα τα πλένω ας πούμε!
Ο χρήστης Σταυρούλα είπε…
Το ποστ άψογοοοοοοοοο! Υποβάλλω τα σεβη μου, κούκλα! ;)
Διάβασα και αυτό που μου είπες και σε θαυμάζω που άντεξες, κούκλα μου!!

υ.γ.Γιατί στο προφίλ σου λες ψέμματα καλε; Είσαι μια πανέξυπνη με κοφτερό μυαλό και φοβερό χιούμορ, κοπελάρα!
Ο χρήστης liodara είπε…
χαχαχαχα!!!!!

Μ έκανες και γέλασα φιλενάδα...!Πολύ ωραίο....δεν μπορώ να συγκρατηθώ θα το δείξω σε κανέναν άντρα μου φαίνεται.....!
Ο χρήστης Charty είπε…
Καλά είσαι απολαστικότατη!Πως κατάφερες να τα συνδέσεις όλα αυτά μαζί ακόμα δεν κατάλαβα!
Καλό μήνα!
Ο χρήστης Charty είπε…
σου χρωστάω ένα υ.....!γφάφτο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χα χα,γαμάτο!
Το ότι είμαι το πρώτο αρσενικό που γράφει σημαίνει κάτι;;
Εγώ πάντως ναι ,είμαι δεινόσαυρος αφού το λες κιεσύ, φυτοφάγος ΤΡΙ-ΚΕΡΑΤΩ-Ψ και το όνομά μου το οφείλω και στα θυλυκά της ίδιας συνωμοταξίας.
Το ποστ τα έχει όλα και συμφέρει.Πάνω που θα άνοιγα εισαγγελάτο για να δω τι απέγινε με την φραπελιά..
Καλό μήνα
Ο χρήστης zouri1 είπε…
το βρηκα το τραγουδι σου.
το ε-μαιλ σου δεν βρισκω